stoppen met roken zonder dwang

stoppen met roken

Fijn dat je er bent. Je besluit om te stoppen met roken staat vast. Je weet alleen nog niet hoe je het aan moet pakken. Waarschijnlijk heb je het al eerder geprobeerd. Mijn boek Je mag stoppen biedt jou de begeleiding die je nodig hebt.

In dit boek vind je:

  • de reden waarom je nu eigenlijk rookt
  • waarom stoppen met wilskracht niet werkt
  • een compleet maandprogramma om je voor te bereiden
  • fysieke oefeningen die echt werken
  • hoe je betere controle over je emoties krijgt
  • hoe je je verslaving voor de gek houdt en uiteindelijk definief overwint

WAAROM METEEN STOPPEN MET ROKEN NIET WERKT

Waarschijnlijk heb je al eerder geprobeerd te stoppen, maar je hield het niet vol. Het voelde als een straf dat je niet mocht roken, en je was nerveus en snel geïrriteerd. Het allerergste was nog wel dat je de hele dag aan roken dacht. De trek in een sigaret werd steeds erger. Je verslaving lag nog steeds op de loer, ook al was je misschien al maanden of zelfs jaren gestopt. In dit boek leer je hoe je je helemaal vrijmaakt van je verslaving. Zo ben je er definitief van verlost.

STOPPEN MET ROKEN ZONDER MOEITE

Hoe zou het zijn als je blij zou zijn dat je je laatste sigaret mocht uitdrukken in plaats van dat je er als een berg tegen opzag? Stel je voor dat je blij bent dat je niet meer hoeft te roken, en dat je al ziek wordt als je aan een sigaret denkt: hier werken we naar toe in ons maandprogramma.

EEN CURSUS VOOR ZONDER MOEITE STOPPEN MET ROKEN

In het boek staat een maandprogramma dat je voorbereid op wat komen gaat na het stoppen. Tegelijkertijd rook je gewoon door – je mag nog niet eens stoppen, want eerst moet het voorbereidende werk gedaan zijn. Hierbij onderzoek je jezelf en maakt aantekeningen in over je ervaringen. Op deze aantekeningen val je terug na het stoppen. Het is belangrijk dat je dit zelf doet, want jouw ervaringen en gevoelens zijn voor jou uniek!

OMGAAN MET EMOTIES

Natuurlijk voel je vaak rot als je met roken bent gestopt. Dat is normaal. Maar weet je wat? Zowel rokers als niet-rokers hebben regelmatig last van negatieve gevoelens. Hier is maar één oplossing voor: je moet leren omgaan met je emoties. In dit boek om te stoppen met roken zetten we alvast de eerste reuzenstappen.

JE MAG STOPPEN – HET BOEK

In het boek staat een maandprogramma dat je uit kunt printen. Hierop noteer je al je aantekeningen. Na je betaling krijg je een mail met de download link voor je boek. Succes!

INTERACTIEVE IPAD VERSIE


Noteer je je aantekeningen liever meteen in het boek? Dat kan als je de interactieve iTunes versie downloadt.KINDLE VERSIE


En natuurlijk mag de Amazon versie niet ontbreken. Die lees je op de Kindle e-reader.
amazon_klein